donderdag 2 oktober 2014

Programma bibliotheekweek, boekenverkoop en verwendagen


Iedereen bibliothecaris
Delen zit in de bibliotheekgenen. Al sinds wij het schrift ontwikkelden wordt kennis via boeken gedeeld. Tijd nu voor een volgende stap: de bib als dé plek waar mensen hun persoonlijke kennis delen. En kennis delen doe je pas echt graag, als je ergens door gepassioneerd bent.

Programma bibliotheekweek en verwendagen

Hoofdbibliotheek, zaterdag 11 oktober, 9.30 - 12.30 u.

Verwendag
Onze leners verdienen alle aandacht en worden verwend met een drankje en een hapje. Vanaf 9.30 u. wordt er een lekkere ‘verwenkoffie’ aangeboden op de tweede verdieping van de bibliotheek. Aan de cavabar kan je genieten van een glaasje bubbels en een lekker hapje.

Muziek
Op de verwendag klinkt muziek doorheen gans de bibliotheek. Daar zorgen de enthousiaste muzikanten van Vargar voor. Neem even tijd voor een pauze en geniet!

Iedereen bibliothecaris
Ynea is gefascineerd door ‘nailart’. Ga samen met haar aan de slag met nagellakken en materialen om je nagels een feestelijke look te geven.

Boekenverkoop
Van 11 tot 18 oktober kan je opnieuw in de Kontichse bibliotheek terecht voor de jaarlijkse boekenverkoop. Een mooie kans om boeken en cd’s voor een prikje aan te schaffen. Alles mag de deur uit aan 2 euro per stuk.

Bibliotheek Kontich-Kazerne, zondag 12 oktober, 10 - 12 u.

Verwendag
In ons filiaal in Kontich-Kazerne verwelkomen we onze bezoekers met hapjes en drankjes.

Bibliotheek Waarloos, zondag 12 oktober, 10 - 12 u.

Verwendag
Ook in onze filiaal in Waarloos worden onze bezoekers verwend met hapjes en drankjes.


Iedereen bibliothecaris
Jan Meheus en Tim Stumpe zijn gek op scheikunde. Zondag 12 oktober delen zij met allerlei proefjes hun passie voor deze boeiende wetenschap.

Sabine Torfs is gepassioneerd door muziek. Ze geeft de verwendag in Waarloos een feestelijke tint met accordeonmuziek, verhalen en misschien wel een dansje.Geen opmerkingen: