woensdag 23 januari 2013

Een middag vol fabelachtig plezier met theater en een tentoonstelling voor kids van 5-8 jaar


Organisator: Bibkwintet
Locatie: Theater Vooruit Boechout
Dag: zaterdag 23 februari
Aanvang: van 14.00 tot 17.00 uur
Prijs: gratis
Reservatie voor de theatervoorstelling : www.bibkwintet.be

Voor kinderen van 5 tot 8 jaar

Het wordt een middag vol fabelachtig plezier, met de opening van de nieuwe Bibkwintettentoonstelling, een gloednieuwe theatervoorstelling en allerlei leeuwse randanimatie : leer ballonnen plooien, laat je schminken in je lievelingsdier, zet je favoriete dier op een badge of vouw dieren van papier.

Tentoonstelling “Leeuwenpraatjes”.
Kom het land van de fabels ontdekken waar de leeuw koning is en zijn fratsen worden voorgesteld in interactieve opstellingen. Kinderen mogen kijken en doen!
De tentoonstelling is gebaseerd op de fabels van Aesopus en bedoeld voor kinderen van 5 tot 8 jaar.
Na de feestelijke opening in Boechout gaat de tentoonstelling op reis naar verschillende bibliotheken, eerst de Bibkwintetbibliotheken en dan heel Vlaanderen door.

Theatervoorstelling: “Fabulatorium” (de voorstelling om 15u is volledig uitverkocht ; er is een extra voorstelling om 16u15)
Oma heeft een kamer waar ik eigenlijk niet mag komen. Spannend! 
Toen ik er 'per ongeluk' toch binnenkwam, zag ik een leeuw, een vlieg, een slang, een olifant....ze zaten in flessen, potjes en doosjes. De dieren kwamen tot leven en vertelden verhalen. Hun verhalen zijn fabels. De kamer is het “Fabulatorium en jij mag mee naar binnen.
Breng je lievelingsknuffel mee!

Geen opmerkingen: