maandag 9 november 2015

Themacollecties Sinterklaas en Kerstmis in onze bibDe themacollecties Sint en kerst worden uitgestald op een aparte thematafel en bevatten diverse materialen rond deze thema’s. Je vindt er dus niet enkel prentenboeken, leesboeken, informatieve boeken, maar ook muziek cd’s, films op dvd, luisterboeken, …
Omdat we iedereen de kans willen geven om verhalen, liedjes en films over de heilige mannen te lenen, kan iedere lener maximaal drie materialen uit deze themacollecties lenen.

De themacollectie Sinterklaas wordt ter beschikking gesteld vanaf maandag 9 november. In de catalogus vind je natuurlijk het hele jaar door ook al deze materialen met de zoektermen Sinterklaas en Kerstmis.

Als kers op de taart is er het bezoek van de Sint aan de bib op woensdag 2 december om 16 u.!

Vóór het bezoek van de Sint wordt er voorgelezen en geknutseld (15 u. - voor kinderen van 4-7 jaar). Voor de knutselactiviteit is inschrijven vereist (aan de balie van de bibliotheek of online).
Kom op tijd want het aantal deelnemers is beperkt.


Wanneer de Sint vertrokken is, is de tijd weer rijp om de themacollectie Kerstmis uit te stallen. Die vind je eveneens op het gelijkvloers van de bib vanaf maandag 7 december.


Geen opmerkingen: