woensdag 26 maart 2014

Kom jij ook weer meespelen op de Bibfandag/buitenspeeldag ?We sluiten de Jeugdboekenweek af en openen het buitenspeelseizoen met de 
Buitenspeeldag/Bibfandag
woensdag 2 april van 13.30 - 17 u.

Buiten spelen in WAARLOOS =
Fietsen op mountainbikesduikelen op een springkasteel en ballonplooien.

Buiten spelen in KONTICH-KAZERNE = 
Duikelen op het springkasteeleen ritje maken op echte pony’sfietsen op een mountainbike of voetballen op een heus mini veld. Knutsel je graag? Dan is de workshop ballonplooien wellicht iets voor jou.

Buiten spelen én binnen spelen aan het SINT-JANSPLEIN =
Je kunt die middag op gekke fietsen rondrijden, op het springkasteel springen, ballonfiguren maken of luisteren naar verhalen in de voorleescaravan
Liever sportief? Je kunt skeeleren of lekker voetballen op het voetbalveldje. Ben je graag creatief bezig? Je kunt buttons maken of tekenen met stoepkrijt maken en de saaie betonblokken beschilderen. 

Binnen spelen IN DE BIB aan het Sint-Jansplein = 
Gevaarlijke dingen eten en bekijken en het gevaar opzoeken in het museum (betreden op eigen risico!).


De Bibfandag/buitenspeeldag is een organisatie van het Gemeentebestuur (bibliotheek, academie, jeugddienst, Kokon en de sportdienst). Alle activiteiten zijn gratis en vrij toegankelijk. 
Let op! De Buitenspeeldag=Bibfandag is geen opvang: kinderen tot 8 jaar zien we graag vergezeld van een (groot)ouder! Voor hen wordt er, bij droog weer, op de drie locaties een terrasje voorzien!
Meer info vind je ook op de website van Kontich.
Tot dan!


Geen opmerkingen: