vrijdag 7 februari 2014

Dank aan Katelijne Dessein voor de boeiende luisteravond in de bib!


De luistercursus in de bib werd weer erg gesmaakt! 
Katelijne Dessein was één en al enthousiasme over het werk van Arvo Pärt en de aanwezigen waren één en al oor. Zij gingen naar huis met een brochure over ons project De bib over muziek én met een themafolder over minimal music, aangeboden door Muziekweb (Rotterdam).


Muziekweb is dé muziekbibliotheek van Nederland. Je vindt dan ook een schat aan informatie over muziek op hun website! We hebben de site ook opgenomen op onze pagina's over muziek. Neem eens een kijkje op de pagina met de collectie van andere bibliotheken (je kan de pagina's ook zonder account gebruiken).

Naar aanleiding van deze luistercursus maakten we ook een bord met een aantal cd's/dvd's met hedendaagse klassieke muziek, opgenomen in de collectie van onze bib. Klik daarvoor het blokje hedendaagse klassieke muziek open op de pagina muziek cd's en -dvd's (kies voor 'deze pagina gebruiken/toevoegen', dan zie je de volledige pagina). De borden tonen slechts een selectie uit onze collectie muziek cd's en -dvd's. Met de zoektips bovenaan het bord kan je de volledige lijst vinden in de catalogus van bib Kontich.

Nogmaals dank aan onze collega's van Muziekweb voor de mooie themafolders. En hartelijke groeten vanuit bib Kontich!


Geen opmerkingen: