donderdag 14 januari 2010

BOTERHAMMEN IN DE BIB


Romantisch, zomers, gekleurd, natuurlijk, feestelijk, vriendschappelijk, ... de bib laat je op Gedichtendag haar mooiste poëziecollectie ontdekken.

Voor diegenen die hun lief willen verrassen met de zoetste poëzie, of hun oma een leuk gedichtje willen sturen, zijn er de POËZIEBOKALEN, potjes met meeneemgedichten in verschillende thema's.
Heb je zelf een leuk, ontroerend, ... gedicht geschreven of gelezen ? Breng het mee voor de POËZIEBOKALEN en verras anderen met jouw poëtische ervaringen.
Laat je leiden naar een gezellige luisterplek, maak het je gemakkelijk en geniet van een gedicht, een poëtisch lied, een betoverende tekst. De bib en de leerlingen van de Kontichse Academie voor Woord nodigen je uit voor een eigenzinnig GEDICHTENPARCOURS.
Zoek je een blitse poster, een poëtische kaart voor een vriend, op de kaart- en posterbeurs van Muurkranten kan je beslist iets op de kop tikken.

Overtuig je leerkracht (of directeur) en kom met de hele klas naar de bib. Breng zelf je boterhammen mee. Wij zorgen voor een heerlijke pompoensoep met gedichtjes.

Waar : bibliotheek, Sint-Jansplein 8
Wanneer : donderdag 28 januari, doorlopend tussen 12u en 13u30

Geen opmerkingen: